Program team building 2022 - Ghazuddin, Farhana; Ahmad Zuraimy, Qiara Jecynta; Abdul Aziz, Nur Asha Azlynn (UiTM Sarawak, 2024)
Pada Ahad 11 Disember 2022 lalu, kod kokurikulum HPD239 telah menganjurkan program Team Buildings 2022 di Pusat Pelajar Kampus Samarahan 2, UiTM Cawangan Sarawak. Program bermula seawal jam 7.30 pagi dan telah dihadiri oleh seramai 25 orang pelajar. Program ini bertujuan untuk menyuntik semangat berpasukan dan mencungkil sifat kepimpinan pelajar dalam aktiviti berkumpulan. Selain itu, ia menguji pelajar untuk lebih komited dalam melaksanakan sesuatu tugasan di samping mengasah kemahiran insani (soft skills) dalam menyelesaikan masalah dan kekangan dalam aktiviti.