Program sehati sejiwa serlah potensi (PROSSEP) @ SMK Three Rivers, Mukah - Juhari, Nur Nadia Qausar; Che Harun, Arif Azizi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2023)
UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menerima jemputan bagi menyertai program yang julung kali diadakan oleh sekolah tersebut pada 13 hingga 14 Januari 2023 yang lepas. Program ini bertujuan untuk membina jaringan antara sekolah, pelajar, serta ibubapa dengan agensi-agensi luar dan juga institusi-institusi pendidikan tinggi yang terdekat untuk membimbing calon-calon lepasan SPM meneruskan pengajian ke peringkat yang lebih tinggi.