Mesyuarat dapatan audit program HS110 Diploma Kejururawatan UiTM Cawangan Sarawak oleh penilai luar - Francis, Frannelya; Kulai, Dorothy; Lau, Li Li; Macroy, Squiter; Francis, Bodis; Dahlia, Lyidia (UiTM Sarawak, 2024)
Pada 19 Disember 2022 lalu, Mesyuarat Dapatan Audit Program HS110 Diploma Kejururawatan telah diadakan bersama penilai luar dari Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) iaitu Dr. Rekaya Vincent Balang. Mesyuarat ini merupakan salah satu komponen penting dalam persediaan semakan kurikulum. Setelah selesai mesyuarat tersebut, pemurnian silibus baru dapat diteruskan. Setinggi-tinggi penghargaan diucapkan kepada Dr. Rekaya atas segala komen dan teguran membina dalam usaha membantu pihak UiTM (Diploma Kejururawatan) untuk membuat penambahbaikan demi memastikan kejayaan dan kredibiliti Program Diploma Kejururawatan di UiTM Cawangan Sarawak.