Ancaman kepada rekod kewangan (Bahagian 3) - Mohamad Ramli, Ahmad Azman (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2018)
Pada keluaran majalah ini yang lepas, kertas ini telah membincangkan tiga jenis ancaman yang boleh membahayakan rekod kewangan yang dimiliki oleh para usahawan. Ancaman-ancaman tersebut ialah suhu, kelembapan dan cahaya. Pada keluaran kali ini, kertas ini akan menyambung perbincangan tersebut dengan memberi tumpuan kepada dua jenis lagi ancaman iaitu habuk dan air.