Program tutor tutee FAR570 semester Oktober 2022-Februari 2023 - Rahmat, Mariam; Awang Drahman, Dayang Nazari (UiTM Sarawak, 2024)
Bagi merealisasikan KPI universiti sifar kegagalan melebihi 25%, Fakulti Perakaunan UiTM Cawangan Sarawak telah berjaya menganjurkan program bimbingan bagi kursus Financial Accounting & Reporting 4 (FAR570). Program ini telah disertai oleh pensyarah dan pelajar yang terpilih dari kod program AC220 (Sarjana Muda Perakaunan) bagi sesi Oktober 2022-Februari 2023.