Library Buzz Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Bil. 2/Apr-Jun 2024 - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Library Buzz merupakan buletin rasmi Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Uitm Cawangan Pulau Pinang yang memaparkan pelbagai informasi terkini berkaitan aktiviti, program, pencapaian, dan inisiatif strategik perpustakaan dalam usaha memperkasa budaya ilmu serta menyokong agenda akademik universiti.