Sesi Libat Urus Pengurusan Rekod & Arkib bersama Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri Masyarakat dan Alumni - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Satu Sesi Libat Urus Pengurusan Rekod dan Arkib bersama Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri Masyarakat dan Alumni telah diadakan pada 24 Jun 2024 bertempat di Bilik Mesyuarat, Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri Masyarakat dan Alumni. Sesi ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran serta kefahaman warga bahagian mengenai kepentingan pengurusan rekod dan arkib yang sistematik, selaras dengan dasar serta peraturan yang ditetapkan oleh pihak berkuasa berkaitan. Sepanjang sesi berlangsung, pelbagai isu berkaitan pematuhan prosedur pemfailan, pemeliharaan dokumen, serta kaedah pelupusan rekod telah dibincangkan secara dua hala bagi memastikan amalan terbaik dapat dilaksanakan secara menyeluruh di peringkat bahagian.