Program meet and greet secara dalam talian anjuran Misi Akademik dan PPT UiTM Mukah - Mohd Jamil, Nor Hilaliyah; Nazamud-din, Aisyah; Che Harun, Arif Azizi (UiTM Sarawak, 2024)
Sebuah program anjuran jawatankuasa Misi Akademik dan PPT UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah diadakan dengan jayanya secara maya pada 14 Jun2021. Pendekatan program kali ini agak berbeza kerana ia dilakukan secara atas talian iaitu menggunakan platform Facebook Live melalui laman rasmi Facebook UiTM Cawangan Sarawak Kampus UiTM. Program yang berlansung selama satu jam ini memfokuskan penglibatan bersama dengan wakil kaunselor sekolah, ibu bapa dan juga bakal pelajar dari seluruh Malaysia.