Pemukiman Bahagian Pentadbiran, Tadbir Urus, Pejabat Rektor, Unit Komunikasi Korporat dan Unit Pengurusan Kualiti UiTM Cawangan Sarawak - Abang, Mohammad (UiTM Sarawak, 2024)
Bahagian Pentadbiran, Tadbir Urus, Pejabat Rektor, Unit Komunikasi Korporat dan Unit Pengurusan Kualiti UiTM Cawangan Sarawak telah menganjurkan retreat (permukiman) bahagian berkenaan di salah sebuah pusat perangian di Lundu pada 15-17 Februari 2023 yang lalu. Ia disertai kira-kira 50 kakitangan yang bertugas di bahagian berkenaan termasuk Timbalan Pendaftar Kanan, Puan Umaira Othman Koya serta para pemandu.