Sesi Meet & Greet PTAR UiTMCPP bersama Pengajian Kejuruteraan Kimia - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Cawangan Pulau Pinang telah menganjurkan Sesi Meet & Greet bersama warga Fakulti Pengajian Kejuruteraan Kimia pada 14 Jun 2024 bertempat di Pusat IT, PTAR. Sesi ini bertujuan untuk mengeratkan hubungan kerjasama antara perpustakaan dan fakulti, di samping memperkenalkan perkhidmatan, kemudahan serta sumber-sumber rujukan yang ditawarkan oleh PTAR bagi menyokong proses pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan. Sepanjang sesi, pihak PTAR telah berkongsi maklumat mengenai perkhidmatan digital, latihan literasi maklumat, akses pangkalan data akademik serta inisiatif terkini dalam memperkasa sokongan kepada pelajar dan pensyarah fakulti. Kerjasama strategik seperti ini diharap dapat meningkatkan lagi tahap penggunaan sumber perpustakaan dan memperkukuh ekosistem ilmu di UiTMCPP.