Sesi perkongsian Program Kepimpinan (ProKep) Pelaksana PUiTM siri 2, 2024 - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Satu sesi perkongsian telah diadakan sempena Program Kepimpinan (ProKep) Pelaksana PUiTM Siri 2, 2024 yang berlangsung pada 12 Jun 2024 bertempat di Pusat IT, PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang. Sesi ini telah disampaikan oleh En. Shafarin dan En. Nasrul, yang merupakan peserta ProKep Siri 2. Mereka berkongsi ilmu, pengalaman dan input penting yang diperoleh sepanjang menyertai program tersebut, termasuk aspek kepimpinan pelaksana, nilai profesionalisme, komunikasi berkesan serta pembangunan sahsiah kerja. Perkongsian ini diadakan khusus untuk warga Perpustakaan UiTM Cawangan Pulau Pinang dengan tujuan memperluas manfaat ProKep kepada rakan sekerja serta menggalakkan budaya kerja yang positif dan berinspirasi. Semoga perkongsian ini menjadi pencetus kepada usaha penambahbaikan berterusan dalam penyampaian perkhidmatan dan pengurusan di perpustakaan.