Kepuasan hati pelanggan ke arah keuntungan para usahawan - Musa, Noor Dalila (Universiti Teknologi MARA, Terengganu, 2019)
Sebut sahaja apa jenis perniagaan, sudah tentu ada persaingannya. Bagi setiap usahawan yang baru atau sudah lama menceburkan diri mereka dalam sesuatu perniagaan, keuntungan dalam melaksanakan pemiagaan adalah fokus utama bagi menjamin modal yang dikeluarkan mendapat pulangan bertepatan dengan konsep “return on investment”. Akan tetapi, sedarkah para usahawan sekalian, setiap keuntungan yang anda perolehi itu akan lebih membuat anda berpuas hati dengan prestasi perkhidmatan yang ditunjukkan kepada pelanggan. Majikan perlu lebih peka dengan keadaan persekitaran supaya objektif syarikat dicapai sekaligus membuatkan pelanggan anda sentiasa berpuas hati dengan setiap produk mahupun perkhidmatan yang mereka peroleh daripada syarikat.