MITASA sertai Poket Talks dan Bengkel e-TUIS, bina pekerja Malaysia MADANI berkonsepkan 3K, April 2024 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2024)
Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA) telah dijemput menyertai bicara Poket Talks Siri 2/2024 dan Bengkel e-TUIS Kesatuan Sekerja anjuran Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) dengan kerjasama Kesatuan Kakitangan Umum Universiti Teknologi Mara (KKUiTM) bertempat di Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Universiti Teknologi MARA (UiTM) April lalu. Poket Talks bertajuk “Membina Pekerja Malaysia MADANI Berkonsepkan 3K (Kebajikan, Kemahiran dan Keberhasilan)” telah dirasmikan oleh Tuan Haji Mohd Asri Abdul Wahab iaitu Ketua Pengarah, JHEKS. Sementara kupasan terhadap tajuk itu telah dipertanggungjawabkan kepada Prof Emeritus Dr Durrishah Idrus, Ketua Eksekutif, Kolej Institut Jantung Negara (IJN College).