'Majlis Penghargaan Penerimа Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC)' hargai komitmen cemerlang staf Hospital UiTM - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital Puncak Alam, 2021)
Bagi menghargai sumbangan dan khidmat cemerlang staf Hospital UiTM bagi tahun 2020, Jabatan Pengurusan Sumber Manusia dengan kerjasama Jabatan Peningkatan Kualiti dan Keselamatan Pesakit serta Jabatan Komunikasi Korporat menganjurkan Majlis Penghargaan Penerima Anugerah Cemerlang' pada 10 November 2021, bertempat di Auditorium 2, HUiTM. Majlis disempurnakan oleh YBhg. Prof. Sazzli Shahlan Kasim, Pengarah Hospital UiTM yang turut menyampaikan sijil anugerah kepada semua penerima APC 2020. Majlis turut dihadiri oleh barisan pengurusan HUiTM serta wakil dari Kampus UiTM Cawangan Selangor dan Fakulti Perubatan UiTM. Syabas dan tahniah kepada semua penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2020. Semoga kejayaan ini terus menjadi pemangkin inspirasi dan motivasi untuk terus menyumbang bakti kepada universiti keramat UiTM.