Majlis anugerah dekan - Andrew, Leviana; Ibrahim, Zalina; Amat Tama, Muhammad Harrizz@Harrisson; Abang Ibrahim, Abang Feizal (UiTM Sarawak, 2024)
Fakulti Pengurusan dan Permiagaan Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak telah menjayakan Majlis Anugerah Dekan pada 7 Januari 2023 bertempat di Penview Convention Centre, Demak, Kuching. Majlis ini diadakan untuk meraikan 601 orang pelajar fakulti yang telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang pada semester Mac hingga Julai 2022. Majlis ini telah dirasmikan oleh Profesor Madya Ts ChM Dr. Mohanad Isa bin Moharmadin, Timbalan Rektor Hal Ehwal Akadermik dan Antarabangsa, UITM Cawangan Sarawak mewakili Rektor UITM Cawangan Sarawak. Antara pengisian program adalah sesi perkongsian "Tradisi Kecemerlangan Memberi Inspirasi Abadi" yang disampaikan oleh Encik Ahmad Faisal Bin Mahdi, Pensyarah Kanan, ucapan alu-aluan oleh Ketua Pusat Pengajian Fakulti Pengurusan Perniagaan, jamuan makan malam, persembahan nyanyian oleh para pelajar, sesi cabutan tiket bertuah, dan sesi penyampaian sijil kepada penerima Anugerah Dekan.