Healthcare strategic meeting Hospital UiTM 2025 - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital Puncak Alam, 2021)
Membincangkan halatuju HUiTM (2021-2025) bagi menjayakan Pelan Strategik UiTM2025. Panduan bagi kerangka strategik HUiTM bagi bidang-bidang utama seperti Perkhidmatan Klinikal, Pengurusan, Pentadbiran dan Kewangan, Penyelidikan Mengukuhkan kerjasama strategik di antara Hospital UiTM, Fakulti Perubatan dan UiTM Private Specialist Centre (UPSC)