Lima pelajar UiTM Mukah terima sumbangan komputer riba daripada Yayasan Rizalman Ibrahim (RI) - Chik, Yahutazi; Hajani, Mohamad Ismaily (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Seramai lima penuntut UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah telah bertuah dan terpilih menerima sumbangan komputer riba daripada Yayasan Rizalman Ibrahim. Penerima adalah terdiri daripada Nur Rais Azizi Bin Abdullah penuntut semester 1 yang sedang menyambung pengajian dalam bidang Diploma Pengajian Perniagaan manakala empat lagi penuntut terdiri daripada, Runai anak Pita, Ezul Bazzani Bin Eddy dan Mazell Udan Velentine Ronald masing-masing penuntut semester ke dua dalam bidang Diploma Pengurusan Ladang.