Bengkel pemantapan asas kewangan bagi "Business Plan" ENT300 Sesi 2022/2 - Mahdi, Ahmad Faisal; Enchas, Carolin Ann; Lajim, Siti Farah; Kanyan, Agnes; Shamsuddin, Noor Emma; Abg Abdul Rahman, Dyg Hummida (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Penganjuran Bengkel Pemantapan Asas Kewangan (ENT300) dwitahunan ini telah menjadi satu kemestian untuk dihadiri oleh seluruh pelajar Diploma yang menduduki kursus ENT300 ataupun Fundamentals of Entrepreneurship di Kampus Mukah. Ianya telah memberikan manfaat kepada pensyarah di mana beban tugasan mengajar kod kursus tersebut dapat dikurangkan. Jemputan kali ini untuk menyempurnakan hasrat pihak Fakulti Pengurusan dan Perniagaan UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah adalah Pensyarah Kanan, Puan Carolin Ann Enchas (Pensyarah Bidang Kewangan).