Webinar kemahiran belajar dan penulisan laporan makmal - Johar, Nurain; Ismail, Mohamad Izwan; Wondi, Mohd Hafizz (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Webinar Kemahiran Belajar dan Penulisan Laporan Makmal telah diadakan pada 8 Jan 2022 (Sabtu). Program ini telah diadakan secara atas talian menggunakan medium Webex melibatkan 105 orang pelajar yang terdiri daripada 3 program diploma iaitu Diploma Pengurusan Ladang (AT110), Diploma Pengeluran Herba (AT112) & Pra Diploma Sains (PD007/008) di Kampus Mukah.