Jabatan Kecemasan HUiTM mula operasi - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital UiTM Puncak Alam, 2022)
Pembukaan operasi Jabatan Kecemasan hari ini melengkapkan perkhidmatan yang ditawarkan di Hospital UiTM Puncak Alam. Sesi pembukaan diserikan dengan bacaan selawat serta tadarus Al-Quran dan turut dihadiri oleh barisan Pengurusan Hospital UiTM. Semoga segala urusan berjalan lancar dan perkhidmatan yang terbaik dapat disampaikan kepada warga awam.