Program Meet and Greet secara atas talian anjuran Misi Akademik dan PPT UiTM Mukah - Mohd Jamil, Nor Hilaliyah; Nazamud-Din, Aisyah; Che Harun, Arif Azizi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Jawatankuasa Misi Akademik dan PPT UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menganjurkan dengan jayanya Program Meet and Greet pada 14 Jun 2021. Pendekatan program kali ini agak berbeza kerana ia dilakukan secara atas talian iaitu menggunakan platform Facebook Live melalui laman rasmi Facebook UiTM Cawangan Sarawak Kampus UiTM. Program yang berlansung selama satu jam ini memfokuskan penglibatan bersama dengan wakil kaunselor sekolah, ibu bapa dan juga bakal pelajar dari seluruh Malaysia.