Program bersama ketua pusat pengajian (KPP) Fakulti Pengurusan dan Perniagaan - Abang Abdul Rahman, Dayang Hummida; Neging, Pressca; Punding, Azlan Yusof (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Pada 29 Mac 2022 yang lalu, perjumpaan bersama Ketua Pusat Pengajian (KPP) Fakulti Pengurusan dan Perniagaan UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah diadakan, anjuran kolaborasi bersama Kelab D’BES dan Kelab D’Bankers. Perjumpaan disertai semua pelajar Fakulti Pengurusan dan Perniagaan dan berdurasi selama 2 jam yang bermula pada jam 7.30 sehingga 9.30 malam. Memandangkan UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah tidak lagi beroperasi secara atas talian, perjumpaan kali pertama ini diadakan secara bersemuka di Dewan Sri Balau dengan 300 pelajar dari kedua-dua program, BA111 dan BA119. Selain itu, perjumpaan ini dimeriahkan lagi dengan kehadiran para pensyarah Fakulti Pengurusan dan Perniagaan iaitu penasihat Kelab D’BES, Puan Pressca Neging, penasihat Kelab D’Bankers, Encik Azlan Yusof Puding, Encik Ikhwan Naguib, Dr Yusman Yacob dan Cik Umi Insyirah. Perjumpaan ini seterusnya diserikan lagi dengan nyanyian Lagu Negaraku dan Lagu UiTM Di Hatiku.