Teguh Music and Video Centre / Hamidah Hj Muhammad ... [et al.] - Hj Muhammad, Hamidah; Abdul Aziz, Zaiton; Ahmad, Misliah; Othman, Mohd. Zamberi (MEDEC, 1991)
Perniagaan yang kami jalankan bertumpu kepada perkhidmatan sewaan pita video serta jualan kaset.