Sumbangan bubur lambuk oleh Bank Muamalat Malaysia Berhad (BMMB) ceriakan warga HUiTM Puncak Alam dan PPUiTM Sungai Buloh - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital UiTM Puncak Alam, 2022)
Setinggi-tinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada BBMB Cawangan Puncak Alam dan BBMB cawangan Rawang di atas sumbangan bubur lambuk kepada warga Hospital UiTM Puncak Alam dan PPUITM Sungai Buloh. Serahan sumbangan telah disampaikan oleh Puan Judy Stephen @ Azzalea Amanda Stephen Abdullah (Pengurus Cawangan) di HUITM Puncak Alam dan Encik Mohd Shahrul Mohamad (Pengurus Cawangan) di PPUITM Sungai Buloh. Semoga hubungan yang terjalin terus erat dan berkekalan.