Sesi Meet & Greet PTAR UiTMCPP bersama Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Sesi Meet & Greet Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Pulau Pinang bersama Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP) telah diadakan pada 17 Mei 2024 bertempat di Bilik Mesyuarat PTAR. Tujuan utama sesi ini adalah untuk memperkenalkan peranan, perkhidmatan dan kemudahan yang disediakan oleh PTAR kepada pihak fakulti, di samping membuka ruang kerjasama dalam aspek sokongan akademik, pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan. Pengisian sesi meliputi taklimat perkhidmatan PTAR, pendedahan kepada sumber-sumber maklumat digital dan fizikal berkaitan bidang hospitaliti dan pelancongan, serta sesi perbincangan dua hala berkaitan keperluan maklumat khusus bagi warga fakulti. Diharapkan sesi ini menjadi permulaan kepada hubungan strategik dan kolaboratif antara PTAR dan FPHP dalam usaha memperkukuh ekosistem ilmu dan budaya penyelidikan di UiTM Cawangan Pulau Pinang.