2-4-Homes : penyewaan rumah kepada pelajar ITM / Katrina Azman ... [et al.] - Azman, Katrina; Nordin, Nur Intan Haryani; Muhammad, Mazuin; Mohamed, Suhana (MEDEC, 1997)
Bidang pemiagaan yang dicadangkan ini adalah perniagaan yang menyediakan perkhidmatan sewaan rumah kepada pelajar. Perniagaan ini dijalankan secara perkongsian diantara 4 orang dan telah dipersetujui bahawa nama syarikat adalah 2-1-HOMES yang terletak di Seksyen 24 Shah Alam. Pemiagaan ini dijangka akan mula beroperasi pada 1 Januari 1997.