Sesi Meet & Greet PTAR bersama Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE) - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi Ptar Uitm Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Sesi Meet & Greet antara Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) dan Jabatan Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE), UiTM Cawangan Pulau Pinang telah diadakan pada 10 Mei 2024 bertempat di Bilik Mesyuarat Jabatan PKE. Tujuan utama sesi ini adalah untuk memperkenalkan peranan dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh PTAR kepada pensyarah dan staf Jabatan PKE, di samping membina hubungan kerjasama yang lebih strategik dalam menyokong keperluan akademik, pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dalam bidang kejuruteraan elektrik. Antara pengisian sesi termasuklah sesi pengenalan staf PTAR, pembentangan mengenai kemudahan dan perkhidmatan perpustakaan, serta perbincangan dua hala mengenai sokongan sumber rujukan khusus untuk program kejuruteraan. Diharapkan sesi ini menjadi platform yang berterusan untuk menjalin kerjasama yang lebih kukuh antara PTAR dan Jabatan PKE demi kelestarian kecemerlangan akademik di UiTM Cawangan Pulau Pinang.