Hari Bertemu Pelanggan Hospital UiTM (HUITM) 2022: peluang HUiTM dekati komuniti - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital UiTM Puncak Alam, 2022)
Program Hari Bertemu Pelanggan Hospital UiTM (Siri 1/ 2022) yang diadakan hari ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan dengan kehadiran wakil-wakil pemimpin masyarakat yang terdiri daripada Penghulu dan Ketua Kampung dalam Daerah Kuala Selangor. Program yang turut dihadiri wakil-wakil persatuan penduduk dan wakil NGO ini adalah julung-julung kali diadakan di Hospital UiTм Puncak Alam sejak mula beroperasi bulan April 2021. Program dimulakan dengan ucapan dan taklimat perhidmatan hospital oleh Pengarah HUITM, Prof. Dr. Sazzli Shahlan Kasim. Turut hadir ialah Prof. Madya Dr. Ahmad Izuanuddin Ismail, Timbalan Pengarah (Klinikal) HUITM yang bersama-sama memberi penerangan semasa sesi interaksi dengan warga penduduk. Sempena program, HUITM menyediakan perkhidmatan pemeriksaan kesihatan yang dikendalikan oleh Klinik Warga dan saringan mata oleh Jabatan Oftalmologi UITM secara percuma kepada peserta yang hadir.