6th UiTM basic laparoscopic skills workshop 2022 - UiTM, Hospital Puncak Alam (Hospital UiTM Puncak Alam, 2022)
'6th UiTM basic laparoscopic skills workshop 2022' anjuran Jabatan Pembedahan Hospital UiTM telah diadakan selama 2 hari iaitu bermula 23-24 Mac 2022, bertempat di Hospital UITM Puncak Alam. Program bersiri yang dianjurkan setiap tahun ini disertai oleh pelajar perubatan (sarjana) dan pegawai perubatan dari seluruh negara. Antara panel jemputan yang turut menjayakan program ialah Prof. Madya Dato' Dr. Nik Ritza (UKM), Dr. Yan Yang Wai (Hospital Ipoh) dan Dr. Zairul Azwan (UKM). Syabas Jabatan Pembedahan HUITM atas kejayaan penganjuran program.