Mahrajan cinta rasul (sempena bulan Maulidur Rasul), masjid UiTM - UiTM, Bahagian Hal Ehwal Islam (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2024)
Buletin Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin edisi Oktober 2024