Seminar pemikiran P. Ramlee: 'Sepanjang Riwayatku' / Nor Azilawati Mohamad Azmi and Rafidah Muhamad Sam - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Seminar Pemikiran P. Ramlee: 'Sepanjang Riwayatku' telah berlangsung pada 10 Mei 2024 dan disertai oleh sembilan peserta, terdiri daripada empat orang staf PTAR UiTMCPP serta lima orang pelajar daripada Kelab Kebudayaan UiTMCPP