Konvensyen Akademik Kebangsaan Universiti Awam Malaysia 2022, Jun 2023 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2023)
Exco-exco MITASA yang diketuai Presiden, Ahmad Faisal Mohamed Fiah dijemput menyertai Konvensyen Akademik Kebangsaan Universiti Awam Malaysia 2022 di Universiti Putra Malaysia (UPM), disini.