Merdeka Hari Tua bantu masyarakat bijak menyimpan, 23-24 Ogos 2022 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2023)
Bagi membantu memberi pelbagai pendedahan kepada masyarakat terutamanya warga Universiti Teknologi Mara (UiTM) mengenai simpanan wang di masa hadapan, MITASA tampil bekerjasama dengan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) dan Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) dalam penganjuran Program Merdeka Hari Tua yang berlangsung pada 23 dan 24 Ogos 2022. Penganjuran program dua hari tersebut bertempat di ruang legar PTAR, UITM Shah Alam dengan pelbagai pengisian menarik terutamanya perkongsian mengenai manfaat menyimpan di hari tua. Selain itu, turut diadakan juga forum melalui atas talian dan sesi konsultasi selama dua hari program berkenaan berlangsung selain pembukaan kaunter untuk pendaftaran keahlian dan sebagainya.