Library Buzz Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Cawangan Pulau Pinang / Nor Azilawati Mohamad Azmi and Rafidah Muhamad Sam - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Library Buzz merupakan buletin rasmi Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Uitm Cawangan Pulau Pinang yang memaparkan pelbagai informasi terkini berkaitan aktiviti, program, pencapaian, dan inisiatif strategik perpustakaan dalam usaha memperkasa budaya ilmu serta menyokong agenda akademik universiti.