Taklimat kajian Sistem Saraan Perkhidmatan Awam (SSPA), Mei 2024 (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2024)
Presiden MITASA, Encik Saharuddin Lin dan Setiausaha MITASA, Dr. Faridah Hussain menghadiri Taklimat Kajian Sistem Saraan Perkhidmatan Awam (SSPA) bersama Timbalan Pengarah, Bahagian Penyelidikan, Perancangan dan Dasar di JPA, Putrajaya.