Kunjungan hormat ke Bahagian Unit Perkhidmatan OKU, 4 Januari 2023 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2024)
Pada 4 Januari 2023, Exco MITASA telah mengadakan kunjungan hormat ke Bahagian Unit Perkhidmatan OKU, bertempat di Pejabat UPOKU Kompleks Antarabangsa UiTM Shah Alam, di sini. Rombongan MITASA yang diketuai Presiden, Encik Saharuddin Lin di raikan Pengarah UPOKU, Prof. Madya Ts Dr Roslinda Alias.