Bengkel Hala Tuju Gred Pihak Berkuasa Tempatan dan Badan-Badan Berkanun CUEPACS tahun 2024, 27-29 Febuari 2024 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2024)
Ahli Majlis Kerja MITASA turut dijemput menyertai Bengkel Hala Tuju Gred Pihak Berkuasa Tempatan dan BadanBadan Berkanun CUEPACS Tahun 2024 yang diadakan di Mardhiyyah Hotel & Suite Shah Alam pada 27 hingga 29 Febuari 2024. Pelbagai input berguna telah dikongsikan melalui bengkel tersebut yang dihadiri oleh Timbalan Presiden MITASA, Encik Mohd Amirul Akhbar, Setiausaha MITASA, Dr Faridah Hussain dan Bendahari MITASA, Ts Nor Azlin.