Lawatan Pembimbing Rakan Sebaya Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Bukit Mertajam, Pulau Pinang / Nor Azilawati Mohamad Azmi and Rafidah Muhamad Sam - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Lawatan Pembimbing Rakan Sebaya Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Bukit Mertajam, Pulau Pinang • 51 orang pelajar, • 4 orang guru pengiring • 5 Februari 2024