Majlis Perasmian Pesta Buku Pulau Pinang / Nor Azilawati Mohamad Azmi and Rafidah Muhamad Sam - Mohamad Azmi, Nor Azilawati; Muhamad Sam, Rafidah (Seksyen Korporat & Kolaborasi PTAR UiTM Cawangan Pulau Pinang, 2024)
Majlis perasmian Pesta Buku Pulau Pinang 2024 berlangsung pada: • Tarikh: 1 Februari 2024 (Khamis) • Masa: Bermula jam 10 pagi hingga 10 malam • Tempat: Mydin Mall, Bukit Mertajam Perasmian telah disempurnakan oleh Timbalan Ketua Menteri I Pulau Pinang, yang juga Pengerusi Lembaga Perbadanan Perpustakaan Awam Pulau Pinang, Datuk Dr. Mohamad bin Abdul Hamid