Seminar kaunseling kebangsaan kali kе-18 "kaunseling ke arah kesejahteraan mental: penerapan intervensi, terapi dan pengujian psikologi" - UiTM, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2022)
Pada 23 dan 24 Mac 2022, Pegawai Psikologi dari Pusat Kerjaya dan Kaunseling Universiti Teknologi MARA (UiTM) Shah Alam telah menghadiri Seminar Kaunseling Kebangsaan Kali ke-18 yang bertemakan "Kaunseling ke Arah Kesejahteraan Mental: Penerapan Intervensi, Terapi dan Pengujian Psikologi" anjuran Universiti Utara Malaysia (UUM) secara atas talian melalui medium Facebook dan Webex. Pegawai Psikologi yang terlibat dalam pembentangan adalah Ketua Pusat Kerjaya dan Kaunseling, Puan Wan Noraini Wan Yusoff dan Encik Muhammad Iman Hafeez Mukhatar manakala Pegawai Psikologi lain yang turut serta ialah Encik Mohd Shahril Boniran, Encik Mohamad Hady Azman, Puan Siti Nuraini Amran dan Puan Nurhadaina Hani Zaharin.