AGM-36 MITASA: tampil kepimpinan baharu, edisi Julai 2023 - Mei 2024 - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik Universiti Teknologi MARA (MITASA), 2024)
Seramai 86 ahli MITASA dari seluruh Malaysia menghadiri Mesyuarat Agung Dwi-Tahunan kali ke-36 bertempat di Kelab Selangor, Shah Alam, di sini. Mesyuarat agung kali ini menyaksikan pertukaran kepimpinan baharu yang kini di galas oleh Presiden, Encik Saharuddin Lin yang akan bertanggungjawab menggalas jawatan berkenaan sehingga tahun 2025. Mantan Presiden, Encik Faisal Mohamed Fiah dalam ucapan di mesyuarat berkenaan berharap agar kepimpinan baharu MITASA dapat memberi pelbagai kelebihan dan kebajikan yang lebih menyeluruh kepada semua ahli yang kini mencecah lebih 2,800 orang dari cawangan UiTM seluruh Malaysia. Pelantikan Ahli Majlis Kerja atau Exco baharu MITASA adalah melibatkan semua 13 jawatan yang dibuka untuk pencalonan. Bagaimanapun, kesemua jawatan telah dimenangi tanpa sebarang pertandingan. Jawatan Naib Presiden digalas Encik Amirul Akhbar Bin Mohd Zulkifli. Jawatan Setiausaha diterajui Dr Faridah Hussain dan dibantu oleh Puan Syarifah Yuliana Binti Syed Ali Hanafiah, manakala jawatan bendahari pula digalas Ts Nor Azlin Binti Rosli.