Siri webinar mental & emotional well-being siri 1/2022: "60 minutes self care" - UiTM, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2022)
Siri Webinar 1/2022 Mental & Emotional Well-Being Program Pengurusan Diri Pelajar telah diadakan dengan kerjasama Fakulti Undang-Undang UiTM Shah Alam pada 20 Mei 2022. Pengisian program ini telah disampaikan oleh Cik Wan Nurhashima Wan Sahid, Pegawai Psikologi UiTM Shah Alam dan telah disertai seramai 54 peserta dari UiTM.