Festival bola hibrid anjuran JPK Seri Kuala / Ikhwan Naguib Jusoh - Jusoh, Ikhwan Naguib (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Tanggal 14-15 Mei 2022 telah berlangsung dengan jayanya program Festival Bola Hibrid anjuran Jawatankuasa Perwakilan Kolej Kediaman Seri Kuala (JPK SKL), UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah. Inilah adalah program pertama pada semester ini dianjurkan oleh JPK SKL dengan bimbingan Encik Ikhwan Naguib bin Jusoh sebagai penasihat program dan telah mendapat sambutan yang agak menggalakkan daripada para penghuni Kolej Kediaman Seri Kuala 1 dan Seri Kuala 2. Syabas diucapkan kepada JPK Seri Kuala atas promosi yang berkesan!