Program webinar motivasi diri "refresh our mind" bersama Cikgu Emet / Yahutazi Chik, Amirah Khairunnisa Mohamad dan Juriah Japar - Chik, Yahutazi; Mohamad, Amirah Khairunnisa; Japar, Juriah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Kelab Kakitangan (KEKITA) UiTM Cawangan Sarawak dengan Kerjasama UiTM Cawangan Sarawak, Kampus Mukah telah mengadakan program webinar motivasi diri “refresh our mind” bersama cikgu Emet pada 01 April 2022 dari jam 9-11 pagi. Terdapat tiga objektif penganjuran program yang diadakan secara virtual ini, yang pertama, untuk memperbaharui semangat, potensi, perasaan, etika, dan sahsiah diri peserta dalam menjalani kehidupan dalam fasa peralihan ke era endemic, yang kedua untuk meningkatkan potensi diri para peserta dalam tugasan harian masing-masing dan yang ketiga untuk melahirkan jiwa baharu yang lebih positif di dalam diri para peserta.