UiTM Mukah terima lawatan rasmi daripada delegasi Pengurusan Kanan dan Dekan FSG UiTM Shah Alam / Yahutazi Chik, Amirah Khairunnisa Mohamad dan Dr. Mohamad Izwan Ismail - Chik, Yahutazi; Mohamad, Amirah Khairunnisa; Ismail, Mohamad Izwan (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
UiTM Mukah telah berbesar hati menerima lawatan rasmi delegasi pengurusan kanan Fakulti Sains Gunaan yang diketuai oleh YBhg . Prof. Dr Hajah Faridah Zuraina Mohd Yusof, Dekan Fakulti Sains Gunaan, UiTM Shah Alam pada 28 September 2022. Rombongan turut disertai pengurusan kanan Fakulti Sains Gunaan yang terdiri daripada YBhg. Prof. Ts Dr. Mohd Rozi Bin Ahmad (Timbalan Dekan HEA), Prof. Madya Chm Dr. YM Raja Razuan Raja Deris (Timbalan Dekan Hep), Prof. Dr. Ab. Malik Marwan Ali (Timbalan Dekan PJIA), Puan Nor Haslinda Mohamed Alias (Timbalan Pendaftar) dan Puan Shaheda Ismail (Timbalan Pegawai Sains).