Lawatan penanda aras kerjasama Pertanian Pintar daripada Politeknik Mukah / Yahutazi Chik - Chik, Yahutazi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Universiti Teknologi MARA, Cawangan Sarawak, Kampus Mukah telah menerima kunjungan lawatan penanda aras daripada Unit Centre of Technology (CoT), Politeknik Mukah. Program lawatan penanda aras ke Pusat Pengajian Sains, Perladangan dan Agroteknologi, UiTM Mukah ini bertujuan untuk memberi pendedahan dan pengetahuan kepada pihak pengurusan Politeknik Mukah dan barisan pegawai yang terlibat untuk meninjau dan mendapatkan maklumat berkaitan teknologi perladangan dan agroteknologi.