Program pembangunan komuniti melalui eko pelancongan dan keusahawanan kawasan Tellian, Mukah / Ahmad Faisal Mahdi ... [et al.] - Mahdi, Ahmad Faisal; Kanyan, Agnes; Lajim, Siti Farah; Shamsuddin, Noor Emma (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2022)
Pada 21– 22 Januari 2022 bertempat di Dewan Serbaguna Tellian Mukah, UiTM Cawangan Sarawak Kampus Mukah dengan kerjasama Pusat Khidmat Masyarakat N.57 Tellian telah menganjurkan Program Pembangunan Komuniti Melalui Eko Pelancongan dan Keusahawanan Kawasan Tellian, Mukah. Program ini dilaksanakan selama dua hari dengan memfokuskan pada kesedaran & kesediaan komuniti dengan objektif untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran usahawan sebagai persediaan untuk menaik taraf perniagaan daripada penjaja kepada pemilikan tunggal.