Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) 2021 dan perlantikan baharu staf pentadbiran - UiTM, Pusat Kerjaya & Kaunseling (Bahagian Hal Ehwal Pelajar, 2022)
Seluruh warga PKK mengucapkan tahniah kepada Pn. Salwani Ibrahim, Timbalan Pegawai Psikologi dan Pn. Hasnah Jamil, Pembantu Tadbir Kanan diatas penerimaan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2021. Semoga terus maju jaya. Warga PKK dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) mengucapkan selamat datang dan selamat bertugas kepada En. Mohd Zakiuddin Ahmad Jailani yang telah lapora diri di PKK pada 1 Julai 2022 sebagai Pembantu Tadbir dan Pn. Umey Zaiton Mohd Arshad yang telah lapor diri pada 15 Ogos 2022 sebagai Pembantu Tadbir Kanan.