Satu jam boleh merubah hidup / Siti Faridah Kamaruddin and Dayang Hummida Abang Abdul Rahman - Kamaruddin, Siti Faridah; Abang Abdul Rahman, Dayang Hummida (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Satu jam. 60 minit. 3600 saat. Apakah yang boleh kita lakukan dalam masa satu jam? Mungkin jawapan anda ialah menikmati hidangan di sebuah kafe hipster sambil menikmati kopi dan sepotong kek. Ada juga yang mungkin berkata, "Saya boleh menonton satu episod drama Korea di Netflix!" Anda mungkin terfikir untuk sekadar melihat-lihat kedai di pusat beli-belah kerana masih menunggu gaji. Atau mungkin juga anda akan memilih untuk menatal media social kegemaran anda seperti Facebook, Instagram, atau X (Twitter). Namun, jika anda seperti penulis, jawapannya adalah, "Jika saya ada satu jam masa lapang tanpa gangguan, saya ingin membaca".