Mendung durja / Muhammad Shahimi Ariffin - Ariffin, Muhammad Shahimi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2024)
Di sebalik mendung yang durja, disebalik tangis dan duka, Pengorbanan pejuang pembebasan kesepian terabai, Dek generasi kemudian yang alpa dan leka. Mengimbau sejarah menyorot kisah yang lalu, Menerobos kapsul masa mengangkat kisah yang tidak didendang, Mengingati kisah zalim sang penjajah merobek luka berdarah, Berparut luka, berbekas derita, mencalar maruah agama, bangsa dan negara!